Actualitate

PANICĂ pe strada Fântânele: EXPLOZIE într-un apartament, urmată de incendiu

Pompierii au fost anunțați, marți seara, în jurul orei 22:17, despre producerea unei explozii într-un apartament de 4 camere, situat la parterul unui bloc de locuințe de pe strada Fântânele din municipiul Cluj-Napoca.

Se pare că nu a fost o explozie puternică, având în vedere faptul că nu au fost sparte geamurile locuinței, ci au fost doar crăpate. Explozia a fost urmată de mai multe focare mici de incendiu și degajarea unui fum dens ce a inundat în totalitate apartamentul.

Potrivit ISU Cluj, au fost cuprinse de flăcări mai multe obiecte de mobilier, din două camere ale apartamentului. Pompierii au intervenit cu două autospeciale pentru stins incendii și un echipaj SMURD, iar flăcările au fost stinse în scurt timp de către pompierii sosiți de urgență la fața locului.


Din fericire, nu sunt persoane rănite. Nu au fost necesare a fi luate nici măsuri de evacuare pentru toți locatarii blocului, având în vedere faptul că scara de bloc nu a fost inundată de fum. S-au autoevacuat doar persoanele din apartamentele învecinate cu cel afectat. Împrejurarile care au dus la producerea exploziei sunt în curs de cercetare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter