Actualitate

Angajații aeroportului, susținere la nivel național: „Ne exprimăm îngrijorarea față de derapajele CJ Cluj!”

Sindicatul Independent al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj pregătește, în datele de 19 și 20 martie, o serie de acțiuni de protest.

Războiul dintre Consiliul Județean Cluj și Aeroport trece la un alt nivel odată cu implicarea Federației Sindicatelor Aeroportuare din România (FSAR). Reprezentanții acesteia îi asigură pe angajații Aeroportului Cluj de întreaga susținere pe perioada manifestărilor.

„Federația Sindicatelor Aeroportuare din România își exprimă îngrijorarea față de derapajele care apar în activitatea Consiliului Județean Cluj și a lipsei de interes a acestuia față de problemele reale cu care se confruntă salariații Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj. În ședința Comitetului Director al federației din 12-15 martie a.c. s-a hotărât sprijinirea acțiunilor de protest organizate de Sindicatul Independent al AIAIC, membru al FSAR”, se arată într-un comunicat remis de FSAR.


Cei de la FSAR susțin că vor fi alături de colegii clujeni „la orice nivel pentru a sancționa lipsa de profesionalism” a aleșilor locali.

„Pe această cale ne declarăm solidari cu colegii noștri de care suntem alături în demersurile pe care aceștia le susțin în vederea soluționării problemelor cu care se confruntă, urmând ca, în cazul nesoluționării favorabile a acestora, să îi reprezentăm la orice nivel pentru a sancționa lipsa de profesionalism a celor aleși să își desfășoare, cu bună credință, activitatea pe perioada mandatului”, mai scriu reprezentanții Federației Sindicatelor Aeroportuare din România.


Sindicatul Independent al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj militează pentru stoparea „acţiunilor ilegale” la adresa instituţiei, acţiuni venite din partea Consiliului Judeţean Cluj. Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, este acuzat că vrea să vândă aeroportul turcilor, dar și de ilegalități comise împotriva intereselor cetăţenilor judeţului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter