Actualitate

Floreștean: Nu am văzut nimic să mă facă mândru că locuiesc în Florești - FOTO

Un floreștean a luat la pas Floreștiul, comuna în care locuiește (cu aproape 60.000 de locuitori, neoficial) și nu a văzut decât dezastru, ajungând la concluzia că nu este nimic de care să fie mândru.

Adrian Anca, un floreștean care a decis să se plimbe prin comună din zona Terra până la Vivo, a mărturisit că în afară de trotuare înguste, asfalt surpat, praf, mizerie, nu a găsit nimic.

„Îndemnat de vremea frumoasă am decis să ies la o plimbare în Florești. Să nu mai merg ca tot figurantul cu mașina în Cluj să mă plimb în vreun parc sau pe malul Someșului. Am bătut la pas Floreștiul din zona Terra până la Vivo... și pe cuvânt dacă am văzut ceva, orice care să mă facă mândru că stau în Florești. M-am întors acasă cu hainele și adidașii plini de praf, pământ amestecat cu muci în nas și un gust amar. Dacă ar fi să mă leg de terenurile private pline de gunoaie...”, a mărturisit Adrian.


Totuși, tânărul nu și-a pierdut speranța, va căuta frumosul din Florești și prin alte zone, poate-poate îl va găsi.

„O să mai încerc și alte rute, când o să îmi repar bicicleta. Că doar avem niște guri de canal special montate să intre roata în ele”, a spus ironic tânărul.


 

Etichete: gropi floresti
abonare newsletter