Actualitate

Cancan: Aurel Tămaș s-a mutat cu amanta

Cunoscutul cântăreț clujean ar fi pus capăt căsniciei de 20 de ani și s-ar fi mutat cu amanta, potrivit surselor citate de cancan.ro.

Ziarul Cancan a publicat poze în care Aurel Tămaș stă la masă, la restaurantul lui, cu domnișoara care se presupune că e amantă. Anul trecut au mai apărut zvonuri cum că interpretul de muzică populară are o amantă cu 30 de ani mai tânără, dar Aurel Tămaș infirma zvonurile.

”Dacă dumneavoastră credeți ca am divorțat e foarte bine, dar eu nu cred. Sincer, nu știu cum a apărut știrea asta, eu apreciez cancanul de calitate, nu minciuna. Nu am divorțat, nu sunt despărțit. Viața mea privată e privată și sunt un om destul de așezat mental. Am un copil mare, nu sunt un ciuri-buri să-mi ridic poalele în cap. Oricum nu e prima dată când se scrie că eu divorțez, au mai scris de vreo patru ori până acum. De unii scriu ca au murit, de mine ca am divorțat! O să-i invit la cheful de divorț. Am spectacole, sunt extrem de ocupat, așa că nu am timp de astfel de prostii”, a declarat artistul la acea vreme.


Presupusa amantă (foto) este model de meserie și are la activ câteva concursuri de frumusețe câștigate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter