Actualitate

Un nou INCENDIU la Cluj-Napoca!

După cele patru incendii cu care s-au confruntat pompierii în ultimele zile, o nouă anexă gospodărească a luat foc în Cluj-Napoca.

Conform primelor informații oferite de ISU Cluj, pompierii au intervenit la stingerea unui incendiu de pe strada Câmpeni.

De teama că în incinta imobilului cuprins de flăcări s-ar putea adăposti oameni ai străzi, pompierii au pătrus rapid în anexa gospodărească. Din fericire, înăuntru nu era nimeni, iar focul, care s-a extins și la acoperiș, a fost stins în scurt timp.


În decursul a doar câteva zile, pompierii de la ISU Cluj au fost chemați pentru a stinge mai multe incendii. Mai întâi, un incendiu a izbucnit într-un canal tehnologic de pe strada Răsăritului, unde locuiau abuziv mai multe persoane fără adăpost. Apoi, duminică dimineața, pompierii au fost chemați pe Aleea Micuș, unde a luat foc un apartament situat la parterul unui bloc. Câteva ore mai târziu, cinci autospeciale de pompieri au intervenit în comuna Floreşti pentru stingerea flăcărilor care au cuprins o casă de pe strada Sub Cetate. Nu în ultimul rând, o locuință de pe strada Unirii din satul Chinetni a luat foc, duminică seara, pompierii intervenind cu două autospeciale pentru stingerea incendiului.

Etichete: incendiu cluj
abonare newsletter