Actualitate

Casă în flăcări în Floreşti. 5 autospeciale de pompieri au fost trimise la faţa locului. FOTO

Cinci autospeciale de pompieri intervin, duminică, în comuna Floreşti pentru stingerea unui incendiu. Flăcările au cuprins o casă de pe strada Sub Cetate.

UPDATE ora 17.00

“Au fost afectate două locuinţe dintr-un duplex, una a fost distrusă în totalitate, iar celei de-a doua i-au fost distruse un nivel şi acoperişul”, transmite ISU Cluj.


UPDATE ora 16.00

Două persoane au fost consultate de către echipajul de prim-ajutor calificat SMURD și au fost transportate la spital. Este vorba despre un bărbat care a suferit arsuri la o mână şi suspiciune de intoxicaţie cu fum şi o femeie cu agitaţie psihomotorie.


UPDATE ora 15.30

Potrivit pompierilor, incendiul s-a extins la o a doua casă, operaţiunile de stingere fiind şi la această oră în plină desfăşurare. O platformă pentru intervenţii la înălţimi a fost adusă la locul incendiului.


"Stabilirea cauzei incendiului se face după finalizarea operaţiunilor de stingere", precizează ISU Cluj.

ŞTIRE INIŢIALĂ


“Intervenim la un incendiu la o locuinţă particulară pe strada Sub Cetate din comuna Floreşti. La faţa locului au fost trimise cinci autospeciale pentru stins incendii. Echipajele sunt desfăşurate în mai multe dispozitive de stingere. Casa este cuprinsă de flăcări puternice. Nu sunt anunţate victime până în acest moment”, transmite ISU Cluj.

Etichete: floresti incendiu
Ultimele Stiri
abonare newsletter