Actualitate

Clujenii au ieșit din nou în stradă! Au cerut demisia "penalilor" din politică. Sprijin pentru fosta șefă a DNA, Codruța Kövesi.

Zeci de clujeni au ieșit în stradă pentru a doua seară consecutiv pentru a protesta împotriva legilor votate de către Parlamentul și Guvernul României, dar și pentru a-și manifesta susținerea pentru fosta șefă DNA, Laura Codruța Kövesi.

Aceștia au scandat împotriva Guvernului Dăncilă, solicitând demisia tuturor penalilor din Parlament. De asemenea, protestatarii adunați în Piața Unirii au fost solidari cu Laura Codruța Kövesi, audiată, vineri, la Parchetul General.

Acuzată de luare de mită, abuz în serviciu și mărturie mincinoasă, fosta şefă a DNA a declarat că va merge mai departe în ceea ce priveşte candidatura sa la şefia Parchetului European şi se va prezenta la audierea de pe 26 februarie din Parlamentul European.


În opinia ei, nu este nicio coincidenţă că acest dosar deschis pe numele ei apare odată cu anunţarea candidaturii sale la şefia Parchetului European. I s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect şi a depus două cereri de recuzare. Ea a precizat că cererile de recuzare îi vizează pe procurorul de caz şi pe procurorul şef de secţie, declarând că toate acuzațiile sunt "pure fabulații".

Ultimele Stiri
abonare newsletter