Actualitate

Șoferul care a răsturnat microbuzul pe autostrada FILMA LIVE pe Facebook

Șoferul care a provocat accidentul de microbuz în urma căruia cinci persoane au fost rănite pe Autostrada Transilvania, transmitea live de la volan, suprizând astfel și momentul în care microbuzul pe care îl conducea s-a răsturnat.

Într-o postare pe Facebook se poate observa cum șoferul microbuzului transmitea de la volan, iar într-un moment de neatenție, când a schimbat banda de circulație, s-a lovit de parapet și s-a răsturnat.

Un grav accident rutier a avut loc, luni dimineață, pe Autostrada A3, la kilometrul 32, în apropierea localității Sălicea. În urma impactului dintre un microbuz și un TIR, microbuzul s-a răsturnat pe carosabil, iar cinci persoane au fost transportate de urgență la spital.


Cinci persoane au fost rănite, luni, în urma unui accident rutier care a avut loc pe Autostrada Transilvania, în judeţul Cluj, după ce un microbuz în care erau 8 călători s-a răsturnat.
Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, accidentul s-a produs ca urmare a impactului dintre microbuz şi un tir.

 

abonare newsletter