Actualitate

Pomohaci SCAPĂ de pușcărie! Dosarul în care fusese cercetat pentru pedofilie a fost CLASAT

Dosarul penal în care fostul preot Cristian Pomohaci era cercetat pentru raporturi sexuale cu minori a fost clasat. Procurorii consideră că faptele săvârșite de cântărețul de muzică populară sunt prescrise.

Caterisit de Biserica Ortodoxă Română după scandalul uriaș izbucnit în urma unei înregistrări apărute în presă în care încerca să corupă sexual un adolescent de 17 ani, Pomohaci poate răsufla ușurat acum. Procurorii susțin că au trecut deja mai mult de 10 ani de la faptele menționate în dosar, astfel dosarul a fost clasat, potrivit Adevărul.

Cu toate acestea, procurorii au efectuat mai multe cercetări în acest dosar. Aceștia au găsit, la domiciliul fostului preot-paroh de la Moșuni-Veța (jud. Mureș), o tabletă pe care acesta ar fi accesat în repetate rânduri site-uri gay. De asemenea, la dosar se află mai multe declarații ale unor bărbați, pe atunci încă minori, care ar fi mărturisit că, în urmă cu mai mulți ani, Cristian Pomohaci le-ar fi cerut favoruri sexuale.


În pofida scandalului imens în urma căruia, în mod normal, imaginea cântărețului ar fi avut de suferit, Cristian Pomohaci continuă să aibă succes, mai ales în rândul persoanelor vârstnice. Acesta se bucură de o popularitate uriașă și continuă să urce pe scenă la diverse festivaluri organizate din bani publici, unde este primit cu aplauze și urale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter