Actualitate

Pomohaci a sărutat pe gură un băiețel. Copilul a fost adus chiar de mama lui la fostul preot

Gest șocant al lui Cristian Pomohaci, cântărețul și preotul abia caterisit de Biserica Ortodoxă. Scena surprinsă în timpul concertului de la Jina va rămâne în memoria privitorilor.

În ropote de aplauze și cu brațele pline de flori, Cristian Pomohaci face pe scenă un gest pe cât de nevinovat, pe atât de controversat. Un băiețel adus de mamă să-l felicite pe preotul cântăreț este pupat într-un mod neașteptat. Poate că întâmplarea n-ar fi fost remarcată, dacă fostul ierarh nu s-ar fi aflat în plin scandal de coruperea sexuală a unui minor, scrie kanald.ro.

Cristian Pomohaci nu pare deloc supărat că a fost exclus acum 3 zile din preoție. Se concentrează cu patos pe cariera de cântăreț. Așa se face că în weekend a urcat pe scena festivalului de la Jina, unde mulțimea l-a aclamat pe toată durata concertului.


Fostul preot cu calități vocale a cântat 40 de minute, spre delirul fanilor săi. Ba chiar, la un moment dat, a făcut și o dedicație. Să fie oare gestul prin care-și arată dorul de haina preoțească?

"Vă mulțumesc. Dați-mi voie să fac o dedicație specială slujitorului sfântului altar care slujește aici, în Jina, părintelui dumneavoastră. Să-i sărut mâna sfințita și să-i spun prin cântecul lui Cristian Pomohaci: toată casa are o cruce, numa' cine poate o duce.."


La urcarea și coborârea de pe scenă fanii au facut scut în jurul lui Pomohaci, care n-a vrut să scoată niciun cuvânt în fața jurnaliștilor. În locul lui au vorbit înfocații susținători.

"N-a făcut rău la nimeni. Numai bine a făcut. De când s-a luptat cu toate vrăjitorile și cu toți dracii și ăia s-au luat pe el acuma. De 10 ani îl cunosc. E om de bună credință și nu trebuia să merite ce a meritat".


La festival au fost prezenți peste 10.000 de oameni care au venit special pentru fostul părinte.

Cristian Pomohaci a fost caterisit la sfârșitul săptămânii trecute în urma unei decizii a Consistoriul Eparhial din cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe Alba. Până acum, Pomohaci nu a contestat excluderea sa din preoție, dar mai are la dispoziție 2 săptămâni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter