Actualitate

Ascensiunea Clujului a ajuns până în Belgia: "Am înțeles că este într-o dinamică deosebită!"

Fostul mare internațional Ladislau Bölöni a dat de pământ cu sportul și presa sportivă din România, printre puținele lucruri pozitive menționate de fostul jucător al Stelei fiind direcția europeană pe care o urmează Cluj-Napoca.

După ce a pus tunurile pe gazetăria sportivă, care, în opinia fostului câștigător al Cupei Campionilor Europeni cu Steaua, în 1986, născocește idoli falși, "exagerări de Dumnezei, de «Regi», de «Briliante»", Ladislau Bölöni (n.r. Bölöni László) a precizat care sunt puținele informații la care este curent despre situația din România.

Fostul fotbalist originar din Târgu Mureș, în prezent antrenor la Royal Antwerp, în Belgia, susține că "nu este o rușine să fii maghiar în România" și că plecarea sașilor și evreilor din Transilvania este o "mare pierdere de bogăție". Acesta pune la zid "becalizarea" presei sportive și deplânge situația în care a ajuns sportul românesc.


"Ce mai e fotbalul în țară? «Becali i-a dat lovitura lui Dinamo». Vai de mine! Pe cine Dumnezeu interesează? «Veste cumplită pentru Teja». Același lucru, Gigi Becali. Dacă iei primele 10, ai putea să nu mai scrii «sport», ci «Aventurile lui Gigi Becali». Am auzit lucruri bune despre Sepsi Sfântu Gheorghe, sper să n-o ia razna cei de acolo. Iar ca oraș, Cluj Napoca am înțeles că e într-o dinamică deosebită", a declarat Bölöni, în amplul interviu acordat Gazetei Sporturilor.

Alintat drept "orașul-magnet" de către primarul Emil Boc, Cluj-Napoca este, în prezent, orașul cu cea mai mare înclinare spre dezvoltare din România.

Ultimele Stiri
abonare newsletter