monitorulcj.ro Menu

Actualitate

Nasra îl atacă iar pe Tișe: „Vine iarna şi alte două drumuri judeţene arată ca după bombardament!”

PSD Cluj continuă să arate cu degetul spre Consiliul Județean, mai ales spre președintele Alin Tișe, în ceea ce privește starea drumurilor din județ.

Problema drumurilor care nu au fost reabilitate a fost tot ridicată în ultima vreme de către reprezentanții PSD Cluj, în frunte cu președintele Horia Nasra. Într-un comunicat de presă s-a arătat starea a alte două drumuri din județ și anume DJ 109 (Răscruci – Borşa – Vultureni – Aşchileu) și DJ 109A (Chinteni – Panticeu – Recea Cristur – Dealul Jurcii).

„Vine iarna şi mai multe drumuri judeţene arată ca după bombardament, în condiţiile în care reabilitarea lor nu se produce cu comunicări faraonice din biroul de presă de la Consiliul Judeţean Cluj. Realitatea în teren este una sumbra iar supărarea clujenilor este îndreptăţită.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, de mai bine de şapte ani se tot laudă că reabilitează ba 720 km, ba 500 km, mâine poimâne poate va anunţa că doreşte să asfalteze drumul până la lună, chiar dacă realitatea este alta.

Grupul consilierilor judeţeni social-democraţi îi solicită domnului Alin Tişe, mai întâi să vizite reabilitările de drumuri judeţene şi abia apoi să se laude cu acestea.

De asemenea, grupul consilierilor judeţeni social-democraţi îi asigură pe clujeni că indiferent de nepăsarea actualului lider al Consiliului Judeţean Cluj, va susţine proiectele judeţului în permanenţă şi va solitica Guvernului României sprijin pentru acestea, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul obţinerii de finanţare pentru reabilitarea mai multor drumuri judeţene prin Programul National de Dezvoltare Locala, program iniţiat de Guvernul PSD prin Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice”, se arată într-un comunicat de presă transmis de PSD Cluj.