Actualitate

CJ Cluj îşi face aplicaţie pe mobil să monitorizeze starea proastă a drumurilor

Consiliul Judeţean Cluj lansează o aplicaţie pe mobil cu informaţii despre starea drumurilor, unde utilizatorii vor putea să sesizeze neregulile constatate.

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că aplicaţia va permite utilizatorilor să sesizeze nereguli constate pe drumurile judeţene, prin uploadarea unor poze sau video.

„Lansăm pe site-ul CJ Cluj programul «Drumuri judeţene online», care oferă informaţii despre lucrările care se execută pe aceste drumuri judeţene, cu localizarea pe hartă, cine e executantul, valoarea lucrărilor şi perioada de execuţie a lucrărilor. De asemenea, dezvoltăm în premieră naţională o aplicaţie pentru telefonul mobil, cu aceste informaţii, dar în plus vom prezenta date despre starea drumurilor, cum este carosabilul, dacă este un drum blocat de zăpadă sau de inundaţii, care sunt conexiunile cu alte drumuri”, a spus Tişe.


Potrivit acestuia, aplicaţia va fi utilă şi din punct de vedere turistic, deoarece va include informaţii despre pensiuni şi obiective turistice.

De asemenea, utilizatorii vor putea sesiza neregulile constatate şi vor putea ataşa poze şi video.


La nivelul judeţului Cluj există o reţea de peste 1.200 de kilometri de drumuri judeţene.

CITEŞTE ŞI


DRUMURILE JUDEŢULUI arată ca obrazul lui Tişe. CÂRPELILE făcute anul trecut au lăsat loc unor GROPI IMENSE

CITEŞTE ŞI


Drumuri județene ca în Evul Mediu. Realitatea din teren bate recordurile de asfaltări cu care se laudă Tișe în comunicate

CITEŞTE ŞI


Tișe, gură bogată. Președintele CJ se laudă cu zeci de drumuri asfaltate, doar 4 recepționate

Ultimele Stiri
abonare newsletter