monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Deschiderea Untold 2018. Focuri de artificii şi spectacol de lasere, dar şi un stadion întreg care a scandat “M**e PSD - VIDEO

Focuri de artificii şi un spectacol de lasere, dar şi un filmuleţ proiectat pe cele două ecrane ale scenei principale au făcut parte din ceremonia de deschidere a festivalului Untold care a început joi la Cluj-Napoca. În timpul ceremoniei de deschidere, mai mulţi spectatori aflaţi pe gazon au scandat “M..e PSD”.

Organizatorii Untold au declarat, joi seara, pe stadionul Cluj Arena, unde a avut loc ceremonia de deschidere, că scena principală este de două ori mai mare decât cea de anul trecut, având o înălţime de peste 30 de metri.

„Am pregătit un spectacol de lasere şi focuri de artificii, dar şi un filmuleţ proiectat pe cele două ecrane ale scenei principale despre tema Untold, Wolf Spirit. Scena principală amplasată pe stadionul Cluj Arena este de două ori mai mare decât cea de anul trecut, are 31 metri înălţime şi peste 80 de metri la bază. Scena are 3.000 mp de decor, iar pentru prima dată vor fi încorporate elemente 3D prin prezenţa personajelor principale din conceptul creativ al ediţiei 2018 a Untold”, au spus sursele citate.


Printre spectatorii prezenţi, joi, la Untold, s-au numărat primarul Emil Boc şi soţia sa, Oana.

În prima zi a Untold urcă pe scene, printre alţii, Parov Stelar, Diplo, Afrojack, The Chainsmokers, The Motans sau Grasu XXL.


Festivalul Untold se desfăşoară la Cluj-Napoca în perioada 2 - 5 august.

Etichete: artificii psd untold