Actualitate

Războiul soților Tișe. Președintele Consiliului Județean câștigă o primă bătălie

În războiul soților Tișe, aflați în proces de divorț și într-un litigiu comercial, președintele Consiliului Județean a câștigat o bătălie mică: instanța a dispus sechestru pe o parte din părțile sociale deținute de notarul Camelia Tișe în firma imobiliară Central Business Plaza.

Tribunalul Specializat Cluj a admis în parte cererea lui Alin Tișe de a se institui sechestrul pe părțile sociale ale soției. Instanța a numit și un administrator al sechestrului în persoana unui lichidator, scrie clujust.ro.

Soluția pe scurt: ”Admite în parte cererea. Dispune înființarea sechestrului judiciar asupra a 10 părți sociale din capitalul social al SC Central Business Plaza SRL, aparținând pârâtei Tișe Camelia Veronica, până la soluționarea dosarului având nr. 254/1285/2018 al Tribunalului Specializat Cluj. Numește ca și administrator sechestru pe Borșa Daniela Cristina. Fixează remunerația administratorului sechestru în sumă de 2000 lei pe luna ce va fi plătită din fondurile SC Central Business Plaza SRL. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la pronunțare.”


În societate, Bogdan Tișe, fratele reclamantului, deține o parte socială, adică 5% cotă de participare la beneficii și pierderi, iar Camelia Tișe deține 19 părție sociale, reprezentând 95%. Primul este și administratorul firmei.

Etichete: alin tise divort
abonare newsletter