Actualitate

Divorțul dintre Alin și Camelia Tișe. Judecătorii au luat deja PRIMA DECIZIE - FOTO

În războiul dintre președintele CJ Cluj, liberalul Alin Tișe, și soția lui, cunoscutul notar public Camelia Tișe, între care există și un proces de divorț, Judecătoria Cluj-Napoca a dispus o sentință favorabilă acesteia din urmă.

Camelia Tișe ar fi fost obligată să părăsească sediul profesional al cabinetului notarial, care funcționa într-o clădire de birouri din zona Pieței Mihai Viteazu, administrată de societatea Central Business Plaza SRL, condusă de Bogdan Matei Tișe, fratele președintele Consiliului Județean Cluj, scrie evz.ro.

Pe ușa biroului notarial un anunț îi informează pe cei care ar fi dorit să apeleze la serviciile notariale ale notarului public Camelia Tișe că acest birou notarial s-a mutat la o altă adresă. ”Biroul notarial nu mai are contract de închiriere pentru acest spațiu”, se arată în alt anunț.


Camelia Tișe a depus o cerere de ordonanță președințială la Judecătoria Cluj-Napoca având ca obiect obligarea societății Central Business Plaza SRL să permită accesul în spațiul folosit până de curând a notarului public Camelia Tișe.

Cu alte cuvinte, soția președintelui CJ Cluj le-a cerut judecătorilor să emită o sentință de urgență prin care societatea condusă de fratele lui Alin Tișe să fie obligată să îi permită accesul în spațiu cabinetului notarial. În plus, Camelia Tișe ar mai fi obținut obligarea firmei condusă de cumnatul său să nu îi mai tulbure pe viitor activitatea. Cererea Cameliei Tișe a fost admisă în parte de magistrați, în sensul că firma a fost obligată să permită accesul în spațiul respectiv.


Nemulțumit, Bogdan Matei Tișe a depus recurs, fază a procesului care se va judeca la Tribunalul Cluj. Numai că, procesul de la fond câștigat de Camelia Tișe este executoriu, sentința va fi pusă în executare de un cabinet de executări judecătorești, în cel mai scurt timp.

Reamintim că soția președintelui Consiliului Județean Cluj, Camelia Tișe, a introdus marți, 3 aprilie acțiunea de divorț la Judecătoria Cluj-Napoca.


Între cei doi soți, Alin și Camelia Tișe, a apărut o ruptură la începutul acestui an, presa locală din Cluj speculând intens asupra cauzelor (divergențe legate de bani și de afacerile familiei), dar niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru.

Cert este că averea imensă a familiei Tișe - în primul rând blocul din Piața Mihai Viteazu - este în cea mai mare parte pe numele Cameliei Tișe (95%), iar președintele Consiliului Județean a intentat mai multe procese prin care cerea să i se recunoască în Justiție calitatea de asociat în firma înregistrată pe numele soției și fratelui său, Bogdan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter