Actualitate

Viteze de raliu pe Autostrada Turda-Gilău. Amenzi URIAŞE pentru zeci de şoferi

În ultima săptămână, 39 de conducători auto care circulau cu viteză excesivă pe autostrăzi au fost depistați de polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române. Cea mai mare viteză înregistrată a fost de 218 km/h.

În perioada 12 – 18 martie, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române care acționează pentru siguranța și fluența traficului rutier pe autostrăzi au depistat 39 de conducători auto care circulau cu viteze excesive.

Pe tronsonul Turda-Gilău al Autostrăzii A3 au fost depistați 4 conducători auto, cu vârste cuprinse între 27 și 47 de ani, care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteze cuprinse între 186 și 206 km/h.


Pe A3 (Turda-Gilău) aparatul radar TruCam  a mai înregistrat o viteză de 192 km/h, abatere comisă de un bărbat de 36 de ani.

Tot pe Autostrada A3 Turda-Gilău a mai fost depistat un bărbat, de 33 de ani, circulând cu viteza de 182 km/h.


Viteza maximă a zilei de sâmbătă a fost înregistrată pe Autostrada A3 Turda-Gilău, când un cetățean maghiar, de 43 de ani, circula cu viteza de 211 km/h.

În ultima zi a săptămânii, pe Autostrada A3 Turda-Gilău au fost depistați 3 conducători auto, cu vârste cuprinse între 27 și 41 de ani, circulând cu viteze între 186 și 212 km/h.


Toți conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amenzi între 1.305 şi 2.900 de lei. De asemenea, ca măsură complementară, le-au fost reținute permisele de conducere, pentru 90 de zile.

“Poliția Română reamintește că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice. Conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă admisă pe autostradă este de 130 km/h”, transmit poliţiştii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter