Actualitate

PSD a convocat pentru luni Comitetul Executiv

PSD a convocat şedinţa Comitetului Executiv luni, la sediul din partidului din Kiseleff, pentru a tranşa situaţia din partid, mai mulţi membri social-democraţi solicitând întrunirea CEx cât mai urgent. PSD-iștii clujeni par să fie mulțumiți de guvernarea actuală.

„În decembrie 2016 electoratul de stânga a votat PSD pentru un program de guvernare serios. Discuţiile din ultimele zile trebuie finalizate, armonizate, într-o  şedinţă a CEX, care trebuie organizată cât mai repede”, au transmis reprezentanții PSD Cluj într-un comunicat de presă.

Membrii PSD susțin că această ședință nu are ca scop armonizarea unor discuții care au avut loc în ultima perioadă la nivelul PSD.


„Nu are nicio legătura cu o persoană anume, cu Liviu Dragnea, cu Mihai Tudose. Sunt doar niște discuții, toată lumea le vede, în ultimele zile și trebuie să le armonizăm. Atâta tot”, a explicat Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Poziția președintelui PSD Cluj vizavi de actuala guvernare este una de susținere.


„Eu susțin președintele partidului și susțin ca guvernarea să meargă în continuare așa cum e, cu premierul Tudose”, a declarat Horia Nasra.

Ultimele Stiri
abonare newsletter