Actualitate

Judecătorul Cristi Danileț anunță că săptămâna viitoare magistrații și polițiștii vor protesta împotriva ciuntirii Legilor Justiției

Judecătorul Cristi Danileț a anunțat pe rețelele de socializare că săptămâna viitoare urmează un nou protest, însă de data aceasta, cei care vor protesta vor fi magistrații și polițiștii.

“Magistrații români nu vor accepta nepăsători ca Parlamentul să dezbată legi date în favoarea infractorilor. Este o rușine ceea ce se întâmplă. Legile nu se fac pentru anumite persoane” – a scris pe pagina sa de socializare judecătorul clujean Cristi Danileț, fost membru al CSM.

“In momentul de față judecătorii penaliști și procurorii discută necesitatea de a intra săptămâna viitoare într-o formă de protest. Așadar, luni vom anunța și noi: SUNTEM CU OCHII PE VOI! Dacă trebuie să iasă și magistrații în stradă sa înțelegeți că e groasă, atunci o să facem și asta, să vuiască Europa!” – a comentat situația actuală judecătorul Danileț.


Acesta, a intervenit în comentariul său cu trei uodate-uri prin care anunță ca bătut în cuie faptul că luni, între orele 12 și 13, judecătorii și procurorii din județele Cluj, Sălaj, Maramureș, Bistrița-Năsăud vor ieși în fața tribunalelor, îmbrăcați în robe pentru a protesta tăcut împotriva modificărilor aduse la legile justiției și a codurilor penal și de procedură penală. Acestora li se vor alătura și polițiștii care consideră că modificarea codului de procedură penală le va afecta munca.

“Update (3): Polițiști au anunțat că se vor alătura protestului magistraților în țară, întrucât modificarea codului de procedură penală va afecta in primul rând munca lor.


Update (2): Nu vom scanda, nu vom clama, nu vom avea afișe sau steaguri. Va fi mult mai rău: VOM TĂCEA, îmbrăcați în robe, in fața tribunalelor.

Update (1): Luni, între orele 12-13, judecătorii și procurorii din județele Cluj, Sălaj, Maramureș, Bistrița-Năsăud vor ieși în fața tribunalelor, îmbrăcați ÎN ROBE! Ei vor protesta împotriva modificărilor aduse la legile justiției și a codurilor penal și de procedură penală. Sperăm că la fel vor proceda magistrații din celelalte județe ale țării.”

Ultimele Stiri
abonare newsletter