monitorulcj.ro Menu
Actualitate

PNL va organiza un lanţ uman în jurul Parlamentului, joi, în timpul dezbaterii moțiunii de cenzură

PNL anunţă că va organiza un lanţ uman în jurul Parlamentului, joi, de la ora 11, când începe dezbaterea moţiunii de cenzură, şi îi invită pe cei nemulţumiţi de politicile economice ale Guvernului şi de preconizatele modificări din justiţie să se alăture manifestaţiei organizate de liberali.

Sursă foto: http://tramvaiul32.ro

”Partidul Naţional Liberal cheamă oamenii nemulţumiţi de guvernarea PSD - ALDE să ia atitudine şi să vină mâine, la ora 11.00 în Parcul Izvor din Bucureşti pentru a face un lanţ uman în jurul Parlamentului României în timpul dezbaterii moţiunii cenzură iniţiată de PNL: «PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă»”, se arată într-un comunicat al biroului de presă al PNL, informează Mediafax.

Liberalii precizează că s-au consultat în ultimele zile reprezentanţi ai sindicatelor şi patronatelor şi cu organizaţii neguvernamentale civice pe tema ”modului dezastruos” în care PSD conduce ţara şi îi invită acum să susţină protestul PNL.

”Îi invităm alături de noi pe toţi cei care doresc să oprească haosul din economie şi atacul la Justiţie şi să participe la acţiunile de protest organizate de PNL, joi, în jurul Parlamentului pentru susţinerea moţiunii de cenzură împotriva guvernului condus de Dragnea şi Tudose. PNL luptă cu toate armele constituţionale pentru a opri distrugerea economiei şi subordonarea instituţiilor democratice independente de către guvernarea PSDragnea. Pentru aceasta e nevoie de susţinerea cetaţenilor care pot şi trebuie să-şi exprime public nemulţumirile şi să ceară parlamentarilor să voteze moţiunea de cenzură iniţiată de PNL”, precizează sursa citată, potrivit Mediafax.


Membrii Birourilor Permanente Reunite au decis, miercuri, ca moţiunea de cenzură să fie dezbătută şi supusă votului plenului Parlamentului joi , începând cu ora 11.00. Moţiunea de cenzură iniţiată de PNL a fost citită, luni, în plenul reunit al Parlamentului, de deputatul PNL Dan Vîlceanu, liberalii solicitând retragerea încrederii acordată guvernului Tudose, pentru a opri distrugerea economiei şi scoaterea României din UE.