monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Noua Dreaptă pune paie pe foc. Ce spune despre scandalul din Piaţa Avram Iancu: Încercări disperate ale homosexualilor de a se victimiza

Partidul Noua Dreaptă a organizat sâmbătă un “miting pentru normalitate”, pentru apărarea valorilor familiei creştine tradiţionale şi în replică la prima paradă a homosexualilor organizată în municipul Cluj-Napoca.

sursa foto ziuadecj.ro

Reprezentanţii Partidului Noua Dreaptă spun că, sâmbătă, lumea a asistat “la fenomenul extinderii paradelor homosexualilor în afara Capitalei, un fenomen îngrijorător pentru morala publică a României".

“Spunem morală publică întrucât doar aceasta este de interes general, şi nu morală privată: fiecare persoană, inclusiv cele cu orientare homosexuală, poate face ceea ce vrea în cadrul privat, în casele lor, însă nu şi în spaţiul public, pe străzile oraşelor unde suntem şi noi, sunt şi copiii noştri, pe care nu avem dreptul să-i expunem obscenităţilor şi vulgarităţii specifice paradelor gay.. Aceste manifestări publice ale homosexualilor au caracter obscen şi provocator. Obscen prin apariţiile groteşti ale unor domni îmbrăcaţi în fuste mini şi ciorapi de plasă, rujaţi şi rimelaţi ca la circ, şi provocator prin revendicările şocante pentru un popor majoritar creştin, de legalizare a căsătoriilor între persoane de acelaşi sex şi a adopţiilor de copii de către cuplurile de homosexuali”, a declarat, luni, Tudor Ionescu, preşedintele partidului Noua Dreaptă.


Acesta mai spune că mitingul Noua Dreaptă “s-a desfăşurat în cele mai bune condiţii, un singur incident perturbând manifestarea, atunci când activista pro-homosexualitate Oana Mardare a încercat să provoace scandal”.

“Considerăm normală acţiunea Jandarmeriei de a o înlătura de la faţa locului pe Oana Mardare, în momentul în care a început să ţipe, să se arunce pe jos şi să se opună atunci când a fost rugată să părăsească locul desfăşurării mitingului pentru normalitate. Legea ne-a dat voie în calitate de organizatori să luăm măsuri pentru îndepărtarea participanţilor care, prin modul de manifestare, tulbură ordinea şi liniştea publică. Scandalul provocat de Oana Mardare a fost o piesă de teatru pusă în operă de activiştii homosexuali cu scopul de a se victimiza. Nu a fost întâmplător că tocmai o actriţă a fost trimisă în Piaţa Avram Iancu la ora la care avea loc mitingul pentru normalitate. Nu a fost întâmplător nici faptul că purta un tricou cu inscripţia «spunedrept», confecţionat pentru parada homosexualilor ce a avut loc câteva ore mai devreme. Scandalul provocat a fost deci o reprezentaţie regizată cu scopul de a pretinde apoi că o femeie care îşi exprimă opinia a fost agresată de activiştii pentru normalitate”, mai spune Ionescu.


Preşedintele partidului Noua Dreaptă mai spune că “organizatorii mitingului pentru normalitate au respectat legea, în timp ce activiştii homosexuali au trimis o persoană să provoace un circ ieftin, încălcând legea şi tulburând desfăşurarea normală a unei manifestări autorizate”.

“Astfel de acţiuni provocatoare nu ne vor opri demersurile de apărare a familiei în faţa propagandei homosexuale şi de susţinere a Referendumului pentru definirea în Constituţie a familiei ca fiind inteleiata pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie. Nu cedăm în faţa încercărilor disperate ale activiştilor pro-homosexualitate de a se victimiza, dimpotrivă, intoleranţa lor ne determină să fim şi mai hotărâţi în lupta pentru principiile şi valorile creştine ale poporului român. Datorită autorizării mitingului pentru normalitate la Cluj-Napoca, homosexualii nu au primit autorizaţie în faţa Catedralei Ortodoxe şi în Piaţa Avram Iancu, aşa cum au solicitat iniţial. Este evident că nu am fi permis niciodată profanarea unui loc simbolic, deopotrivă creştin şi patriotic, cum este Piaţa Avram Iancu”, a conchis Ionescu.