Actualitate

Tânăra care a fost luată pe sus de jandarmi la mitingul Noua Dreaptă este o ACTRIȚĂ CELEBRĂ - VIDEO

O tânără care a participat, sâmbătă, la marşul comunităţii LGBT, „Cluj Pride”, şi ulterior a fost prezentă în Piaţa Avram Iancu la mitingul Noii Drepte pentru susţinerea familiei tradiţionale a fost ridicată cu forţa de către jandarmi şi băgată într-o dubă, pe motiv că a tulburat evenimentul.

Oana Mardare sursa foto facebook Oana Mardare sursa foto facebook

La un moment dat, unul dintre vorbitori a catalogat drept ”obscenă” manifestarea de susţinere a comunităţilor sexuale ce avusese loc mai devreme în oraş, iar o tânără din mulţime a replicat: ”Am fost acolo, nu a fost obscen”.

Tânăra purta tricoul alb cu mesajul „#spunedrept” şi a întrerupt discursurile spunând că marşul LGBT la care a participat nu a fost unul obscen. Membrii Noii Drepte din PRU şi PRM, prezenţi în Piaţă, au cerut jandarmilor îmdepărtarea acesteia spunând că este o „provocatoare”.


Jandarmii au intervenit în forţă şi au luat-o pe fată din mulţime, încercând să o bage într-o dubă.

Fata s-a zbătut, s-a aşezat pe jos în Piaţa Avram Iancu, după care a fost ridicată pe sus de jandarmi şi băgată în dubă.


Aceasta a fost transporată la Secţia 2 Poliţie Cluj-Napoca, pentru a fi identificată, stabilindu-se că este vorba de actriţa Oana Mardare, de la Teatrul Independent "Reactor" din Cluj, o susţinătoare a comunităţii LGBT.

Tânăra a susţinut că a fost şi la parada LGBT, care a fost o „manifestare liniştită”.


La Secţia 2 a ajuns şi avocatul actriţei Oana Mardare, care a fost ridicată de jandarmi din Piaţa Avram Iancu.

Oana Mardare este din Bacău și a studiat la Facultatea de Teatru și Televiziune din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.


"Actriță cu aspirații înainte, dispusă să facă orice pentru a și le împlini: marketing, distribuție de flyere, organizare, raportare, coordonare, datul cu părerea", se descrie tânără pe site-ul Teatrului Independent "Reactor".

Vezi aici întreaga scenă. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter