Actualitate

Oana Pellea "deschide porţile" la Teatrul Naţional din Cluj

Cunoscuta actriţă Oana Pellea este invitatul special al Zilei Porţilor Deschise organizate de Teatrul Naţional din Cluj pe 27 martie, luni, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului.

Oana Pellea va oferi şi o sesiune de autografe la Cluj. FOTO TVR Oana Pellea va oferi şi o sesiune de autografe la Cluj. FOTO TVR

„Ziua Porţilor Deschise” va avea loc la Teatrul Naţional din Cluj între orele 12-19, în sălile şi foaierele teatrului, evenimentul fiind dedciat atât copiilor cât şi publicului adult. Intrarea este liberă, în limita, locurilor disponibile, potrivit reprezentanţilor instituţiei.

Punctul culminant al manifestării va fi întâlnirea la care va participa cunoscuta actriţă Oana Pellea, între orele 18-19, în sala mare a Teatrului. Artista va intra într-un dialog cu directorul Teatrului din Cluj, regizorul Mihai Măniuţiu, dar va răspunde în acelaşi timp întrebărilor spectatorilor. Întâlnirea va fi urmată de o sesiune de autografe, la standul librăriei invitate a evenimentului, de unde va putea fi cumpărată cartea semnată de Oana Pellea, „Jurnal 2003-2009”.


Ziua Porţilor Deschise va mai include la Teatrul Naţional din Cluj concerte, spectacole, o repetiție deschisă, ateliere – „Face painting” şi „Baloane modelabile” și zone de creație – „Măşti de desenat” pentru copii și adolescenți. De asemenea, spectatorii vor putea intra în contact direct cu lumea teatrului și cu artiștii. Participanţii îşi vor putea trage sufletul la cafeneaua amenajată în incinta unuia dintre foaiere. Reprezentanţii Asociației Derzelas le propun vizitatorilor obiecte realizate de copii cu dizabilități, iar artiştii independenți de la Colectiv A, Create.Act.Enjoy, REACTOR de creație și experiment își vor prezenta companiile și activitățile într-o zonă special amenajată, vor avea un sector special amenajat, ZUG Zone.

Ultimele Stiri
abonare newsletter