monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Un doctorand la Academia Serviciului Român de Informaţii îi ia apărarea lui Ioan Aurel Pop, în scandalul legat de plagiatul lui Ponta

Un doctorand la Academia Serviciului Român de Informații a postat pe blogul său personal un articol în care susţine că a Gabriel Liiceanu “nu a făcut decât să indice viitoarea victimă a lobby-ului negativ soroşist (n.red.: Ioan Aurel Pop)”, în scandalul plagiatului lui Victor Ponta, şi că ar urma ca “trompetele mai mici să-i facă treaba cea murdară”.

Deputatul de Ilfov Ninel Peia şi doctorand la Academia Serviciului Român de Informaţii a lansat pe blogul său personal o ipozetă referitoare la recentul atac al lui Gabriel Liiceanu către Ioan Aurel Pop. Liiceanu l-a criticat pe rectorul UBB că ar fi protejat plagiatul fostului premier Victor Ponta.

“Este incredibil câte mârşăvii blestemate se pot scrie în zilele noastre. Omul-care-nu zâmbeşte, efigia propriei sale statui, una dintre cele mai active slugi ale lui Soros pe calea unui antiromânism feroce, Gabriel Liiceanu face ce face şi trebuie să-şi dovedească, periodic, fidelitatea faţă de stăpânul său.


Pe cale de consecinţă, şeful Humanitas a găsit un alt patriot căruia să-i maculeze imaginea. Ridicol este că Liiceanu, dovedit încă de pe vremea lui Ceauşescu că a plagiat, îl leagă pe distinsul academician Ioan Aurel Pop, rectorul Univesităţii din Cluj de aşa-zisul plagiat a lui Ponta. Vezi, Doamne, rectorul nu a fost în gânduri şi simţiri cu alţi colegi cum că doctoratul lui Ponta este măsluit după alte lucrări.

Discursul mizerabilului Liiceanu spune un singur lucru: cine nu este de părerea noastră este duşmanul nostru. Clasic de ticălos. Duşmanul, în cazul de faţă rectorul Ioan Aurel Pop, trebuie, nu-i aşa, măcelărit în public pentru că a avut o altă opinie.


Bă, umbra lui Noica, eşti mai comunist decât bolşevicii care te-au crescut la sân: delictul de opinie nu există în România şi sperăm să dispară cu totul de pe planetă, minuscule dictator. Wannabe, dacă mă-nţelegi…

Părerea savantului Ioan Aurel Pop este şi marele său păcat, crede Liiceanu, vorbind despre funie în casa spânzuratului.


Să ne amintim că, încă de pe vremea lui Ceauşescu, s-a dovedit că Liiceanu l-a plagiat până în măduva oaselor pe Constantin Noica, dar la ordinul lui Gogu Rădulescu, comisia care cerceta lucrarea filozofului lipsit de umor, dar uns, la propriu, cu toate alifiile unui hedonist de «troisieme age», a trebuit să găsească un alt termen, numai plagiat să nu se scrie pe lucrarea slugii lui Soros. Pe acea vreme, comisia era condusă de Liviu Radu Stanciu, şi termenul convenit a fost acela de «mimetism intelectual».

Acesta este omul care, dincolo de a-l înfiera pe Ponta, dă din gură despre plagiat, el însuşi fiind bolnav de … «mimetism intelectual». Un cameleon obosit, denigrator de patrioţi, murdăritorul de serviciu al românismului, dar bună vidanjă pentru ordinele lui Soros.
Pe sclavul lui Soros îl roade acum şi faptul că onorabilul profesor Pop este consilier prezidenţial şi lucrează la un document de mare importanţă care anvizajează cum am putea atinge un obiectiv esenţial: România educată.


Învolburarea minţii sale împotriva rectorului clujean poate avea doua aspecte: ori să-i amintească lui Iohannis că, de peste Ocean, sau din centrala NKVD… off, iar am uitat că are al nume, scuze… centrala KGB de la Budapesta, Nador u. 9, s-a interzis patriotismul la Cotroceni, şi îl vom vedea pe Klaus cum îl îndepărtează, pe muteşte, pe marele profesor din grupul de consilieri cotrocenişti, fie Liiceanu nu a făcut decât să indice viitoarea victimă a lobby-ului negativ sorosist. Şi ar urma ca trompetele mai mici să-i facă treaba cea murdară. Huo, mişelule!

Pentru cine încă mai are naivitatea să creadă că Liiceanu Gabriel nu este sluga lui Soros, amintim un singur lucru: la prima descălecare a lui George Soros în România, primul loc vizitat de acesta a fost Grupul pentru Dialog Social, viitorul cuib de gândirişti antiromâni. Printre aceştia se număra şi sclipitorul Liiceanu.


Ei bine, atunci s-a semnat pactul cu Diavolul! Acesta include o programare precisă, care începe cu distrugerea a tot ce este românesc, naţional, culminând cu dezideratul secular al duşmanilor noştri: dezmembrarea României!

În încheiere, trebuie să dăm Cezarului ce-i al Cezarului: Liiceanule, nu numai că nu eşti demn să i te adresezi rectorului Pop, dar nici nojiţele de la opincile străstrăstrăbunilor săi nu s-ar lăsa atinse de mânuţele tale lipicio-odioase mânuite de neuronii lui Soros via KGB”, a scris deputatul Ninel Peia pe blogul său personal.

Citeşte şi: Scriitorul Gabriel Liiceanu, atac la rectorul UBB Ioan Aurel Pop: A acoperit plagiatul lui Ponta, revoltător

Citeşte şi: Ce îi răspunde rectorul UBB scriitorului Gabriel Liiceanu, care l-a acuzat că a acoperit plagiatul lui Ponta

Citeşte şi: De ce dă Bucureştiul de pământ cu istoricul clujean Ioan Aurel Pop?