Actualitate

O nouă interdicţie pentru fumători. Ce propune deputatul PSD, Aurelia Cristea, iniţiatoarea Legii antifumat

Deputatul PSD, Aurelia Cristea, cea care a fost inițiatoarea legii ce a interzis fumatul în locurile publice propune noi amendamente.

O nouă interdicţie pentru fumători. Ce propune Aurelia Cristea O nouă interdicţie pentru fumători. Ce propune Aurelia Cristea

În continuare fumatul va fi permis în spații separate, complet izolate și inscripționate special pentru această destinație, precum și pe terase exterioare amenajate în acest scop, scrie digi24.ro.

Aurelia Cristea vrea interzicerea fumatului în maşina personală, dar numai în anumite condiţii. „Practic, mai sunt câteva precizări legate de ţigara electronică şi de interzicerea fumatului chiar şi în maşina proprietate personală, dacă în maşina sunt minori sau femei însărcinate. În lege a fost omisă şi includerea ţigării electronice. Este vorba de interzicerea în spaţiile de joacă pentru copii, pentru a evita comportamentul de mimetism”, a declarat deputatul PSD.


Aurelia Cristea susţine că prevederile suplimentare sunt necesare pentru asigurarea unui drept din Constituţie, conform căruia copiii şi tinerii se bucură de un regim special de protecţie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter