Actualitate

Accident grav pe drumul Cluj – Oradea. O maşină a căzut de pe un pod

Un accident rutier grav a avut loc duminică pe DN1 Cluj – Oradea, în jurul orei 16:40, după ce o autoutilitară a căzut de pe un pod.

Accidentul rutier grav a avut loc la ieşirea din oraşul Huedin. Autoutilitara a căzut în gol aproximativ 10 metri. Din cauza accidentului circulaţia în zonă a fost blocată. “Din cauza unui accident rutier (o autoutilitară a căzut de pe un pod), circulația pe DN1 Cluj-Napoca — Oradea a fost oprită pe ambele sensuri la km 531, la ieșirea din orașul Huedin către Oradea”, anunţa Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

"Conform primelor cercetări, un bărbat, de 48 de ani, din comuna Aghireș, județul Cluj, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1 E60, pe direcţia Oradea – Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu parapetul din metal și cu balustrada metalică a podului pe care se afla. Astfel, a părăsit partea carosabilă, plonjând de la diferență de nivel de circa 8-10 metri, lângă o cale ferată", au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.


Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane, respectiv a conducătorului auto, a unei femei, de 25 de ani, din Cluj-Napoca, și a unui bărbat, de 26 de ani, din comuna Hida, județul Sălaj, pasageri în autovehicul. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 30.000 de lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter