Actualitate

Accident grav în Gilău! 6 persoane rănite grav, după ce un șofer a depășit pe interzis

Un accident rutier grav a avut loc luni, 15 august, în jurul orei 19:30, pe DN1E60, în Gilău, în afara localităţii, soldat cu rănirea uşoară a 6 persoane şi avarierea a cinci autovehicule, în urma unei depășiri interzise.

Un bărbat în vârstă de 57 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea o mașină pe direcţia Oradea - Cluj-Napoca, ar fi depășit o coloană coloane de vehicule într-o zonă în care această manevră este interzisă.  Astfel, a intrat în coliziune laterală cu un autoturism care circula din sens opus, iar la revenire pe banda sa de circulație a intrat în coliziune cu autovehiculul care circula pe aceeași direcție de mers.

În urma impactului, autoturismul care circula pe direcția Oradea-Cluj-Napoca, a fost proiectat în afara părții carosabile, context în care a acroșat autoturismul care-l preceda și care, la rândul său, a fost proiectat în autovehiculul din față.


„Accidentul s-a soldat cu rănirea a șase persoane. Astfel, a fost rănit un bărbat, de 63 de ani, din comuna Poieni, conducător al autovehiculului proiectat în afara părții carosabile, precum și o femeie, de 54 de ani, din Cluj-Napoca, pasageră în același autovehicul. De asemenea, patru pasageri în autovehiculul angajat în depășire, persoane cu vârste cuprinse între 11 și 57 de ani, din Florești și Cluj-Napoca, au fost răniți.Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 35.000 de lei. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs coliziunea”, au declarat reprezenatanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter