Actualitate

Taximetrist către o bolnavă de cancer: „De asta ești bolnavă, că vrei să faci rău”

O clujeancă ce a luat un taxi din fața Institutului Oncologic Prof. Dr. Ion Chiricuţă a fost umilită de taximetrist. Acesta s-a enervat după ce clienta i-a spus locația unde vrea să ajungă, locație destul de apropiată de Institut.

sursa foto: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1682785128660528&id=1584002378538804 sursa foto: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1682785128660528&id=1584002378538804

„Am urcat în taxi și șoferul ne-a spus că «pentru atâta drum mă scoateți de aici?» Eu i-am zis foarte frumos că din păcate dacă stă în fața spitalului ar putea avea clienți care merg și distanțe scurte. Și că în democrație el vrea bani. I-am spus, fără să țip, foarte calm, că din păcate se vede că omenia a murit în țara asta. El tot zicea că el vrea bani nu omenie. Subliniez că nu am țipat, am vorbit cu el foarte blând căutând să-l fac să înțeleagă starea unui bolnav. I-am spus că eu dacă merg distanțele mai scurte oricum răsplătesc taxiul că-l deranjez. Când am coborât i-am dat 10 lei, avem bon fiscal, mă uit cât e. Nu ne-a dat rest. A văzut că fotografiem numărul de înmatriculare și atunci s-a dat jos din mașină și a zis: «de asta ești bolnavă de cancer, că vrei să faci rău». Și ne-a înjurat printre dinți. Veneau din spate mașini și a trebuit să plece, tot înjurând a urcat în mașină și a plecat foarte nervos, tot el. Asta vreau să se rețină că nu i-am vorbit deloc urât, nu am ridicat vocea. Mirosea foarte urât în taxi a transpirație și el mirosea a murdar. Un om atât de rău și plin de venin rar vezi. Numai despre democrație și bani vorbea. Și că el nu este obligat să ne ducă fiindcă e mașina lui și face ce vrea”, a spus femeia.

Taximeristul care a povestit întâmplarea spune că în acest fel meseria de taximetrist este înjosită.


„Și ne mai mirăm de ce...Uite de asta! Mama unui bun prieten a fost tratată cu profund dispreț de un clănțar de la oncologie în cel mai josnic mod! Credeți că astfel de caractere sunt puține printre noi? Eu am mari îndoieli....Personal îți transmit tie, şoferul de pe CJ 14 PVJ, să-ți fie ruşine! Știu că ai şoric pe obraz, dar poate când o să auzi de la colegi că ești vedetă, te prinde ruşinea! Ne faci de rușine bădăranule”, a spus acesta.

Ultimele Stiri
abonare newsletter