Actualitate

Încă un caz în care cetățenii fac munca polițiștilor

La spartul târgului, oamenii legii pun cătușe răufăcătorilor prinși de păgubiți.

Un bărbat care ar fi sustras bani din buzunarul unei femei aflată într-un mijloc de transport în comun a fost prins cu ajutorul cetăţenilor şi reţinut de poliţişti pentru 24 ore pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

Incidentul s-a petrecut într-un autobuz care circula disnpre stația Aeroport spre Mărăști. Potrivit polițiștilor clujeni, un bărbat de 34 de ani, din Bonțida, i-ar fi furat unei femei de 28 de ani, din Cluj-Napoca, suma de 85 de lei, aflată în buzunarul exterior al gecii, după care a coborât din autobuz și a fugit.  


Ghinionul său a fost că bărbatul care o însoțea pe victimă l-a urmărit și l-a prins în sediul unei bănci de pe strada 21 Decembrie. Împreună cu angajații unității, hoțul a fost reținut până la sosirea polițiștilor, care au recuperat prejudiciul în totalitate.

Ulterior, oamenii legii l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.


Un caz asemănător s-a petrecut săptămâna trecută, când un jefuitor a fost prins în apartamentul victimei sale de vecinii din bloc. Și atunci, polițiștii s-au lăudat cu mandatul de arestare obținut de la judecători.

abonare newsletter