Actualitate

UPDATE: Accident rutier pe strada Observatorului. Motociclist lovit de o șoferiță neatentă

Un accident rutier a avut loc luni în jurul orei 19:00 pe strada Observatorului în cartierul Zorilor în care au fost implicate două mașini și o motocicletă.

UPDATE: "În jurul orei 19:25 o tânără de 19 ani, din județul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe strada Observatorului, din Cluj-Napoca, la efectuarea unui viraj dreapta înspre parcarea unui centru comercial, pe fondul neasigurării corespunzătoare la schimbarea direcției de mers, ar fi intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de către un tânăr de 24 de ani, din Cluj-Napoca, care circula pe același sens, înspre strada Republicii. În urma impactului, motocicleta ar fi fost proiectată într-un alt autoturism condus de către o femeie de 28 ani, din județul Sălaj. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a motociclistului și pagube materiale în valoare de circa 7.000 lei", se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

O șoferiță nu s-ar fi asigurat corespunzător în momentul în care a vrut să schimbe sensul de mers și l-a lovit pe un motociclist în vârstă de 24 de ani din Cluj care circula regulamentar. Tânărul a ricoșat în altă mașină, fiind rănit ușor.


La fața locului a sosit o ambulanță care l-a transportat pe motociclist la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate care au fost cauzele producerii accidentului rutier.


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter