Actualitate

Șefa secției de Pediatrie de la Spitalul Huedin, în stare de incompatibilitate

Agenția Națională de Integritate a constatat faptul că Viorica Adriana Costin, fost manager al Spitalului Orășenesc Huedin, actualmente Șeful Secției de Pediatrie din cadrul spitalului, se află în incompatibilitate.

„Viorica Costin se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 24 mai 2014, întrucât deține, simultan, funcția de Șef al Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Orășenesc Huedin și funcția de administrator unic al S.C. LIFEMED S.R.L. (societate comercială având ca activitate principală activități de asistentă medicală generală). De asemenea, s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 25 ianuarie 2013 — 23 mai 2014, întrucât a deținut, simultan, funcția de Manager al Spitalului Orășenesc Huedin și funcția de administrator unic al S.C. LIFEMED S.R.L”, au declarat reprezentanții ANI.

Persoana  față de care s-a constatat  starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcție sau o demnitate publică  pe o perioadă de 3 ani de la data eliberării, destituirii din funcția ori demnitatea publică respectivă sau a încetării de drept a mandatului.


Dacă persoana a ocupat o funcție eligibilă, nu mai poate ocupa aceeași funcție pe o perioadă de 3 ani de la încetarea mandatului.

Etichete: incompatibil ani
Ultimele Stiri
abonare newsletter