monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Accident feroviar GRAV! Un TIR a fost lovit de un tren care circula pe ruta Cluj – Timişoara

Un TIR a fost lovit în judeţul Arad de un tren care circula între Cluj-Napoca şi Timişoara. În tren se aflau 50 de pasageri. În urma accidentului nu s-au înregistrat persoane rănite, însă garnitura a suferit pagube importante, iar câteva trenuri au fost deviate sau anulate.

sursa foto: mediafax.ro

Accidentul a avut loc în apropiere de Staţia CFR Nădab, unde şoferul unui TIR care transporta pavaje nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată semnalizată cu Crucea Sfântului Andrei, remorca fiind lovită în plin de trenul Interregio 1531, care circula între Cluj-Napoca şi Timişoara.

Potrivit purtătorului de cuvânt al CFR Călători, Alina Predescu, în vagoane se aflau 50 de pasageri, dar nu au fost înregistraţi răniţi.


"În tren se aflau 50 de călători şi echipajul, dar nu a fost rănită nicio persoană. Au fost înregistrate pagube materale, iar câteva trenuri au fost anulate pe anumite porţiuni, între Oradea şi Arad, sau au fost deviate pe alte rute", a declarat Predescu.

Conform sursei citate, călătorii au rămas blocaţi în vagoane două ore, până când au fost preluaţi de alt tren, pentru a fi transportaţi la Arad şi Timişoara.


Şoferul, care a scăpat nevătămat, ar putea fi cercetat penal pentru distrugere din culpă.

Etichete: cfr Feroviar tir tren