Actualitate

Învăţătoarea isterică nu mai predă la Liceul de Muzică Sigismund Toduţă

Activitatea didactică a învăţătoarei de la Liceul de Muzică „Sigismund Toduţă” care a fost înregistrată în timp ce jignea un copil de clasa I, pe care l-a făcut "tâmpit", "nebun" şi "jumătate de creier", a fost suspendată.

“Ca urmare a Consiliului de Administrație al Colegiului de Muzică Sigismund Toduță, Cluj-Napoca, din data de 28 octombrie 2015, s-a hotărât, în unanimitate, suspendarea din activitatea didactică a învăţătoarei Chiorean Monica, profesor pentru învățământ primar”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj.

Învăţătoarea Monica Chiorean de la Liceul de muzică Sigismund Toduţă a fost condamnată de Judecătoria Cluj-Napoca la 60 de zile de muncă în folosul comunităţii şi la cinci luni de închisoare cu amânarea executării pedepsei.


“Judecătoria Cluj-Napoca a condamnat-o pe învăţătoarea de la Liceul de muzică 'Sigismund Toduţă' la cinci luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei, având o perioadă de încercare de doi ani, pentru săvârşirea infracţiunii de purtare abuzivă. Dacă în cei doi ani de încercare va mai avea abateri, atunci va executa pedeapsa cu închisoarea. Aceasta va efectua şi 60 de zile de muncă în folosul comunităţii şi nu va fi remunerată”, a declarat preşedintele Judecătoriei Cluj-Napoca, judecătorul Lucian Marian.

Ultimele Stiri
abonare newsletter