Actualitate

Se complică treaba. Salvamarii BĂTĂUȘI AU DEPUS PLÂNGERI PENALE împotriva tinerilor clujeni

Salvamarii din Constanţa care i-au bătut pe tinerii clujeni din staţiunea Costineşti au depus, la rândul lor, plângeri penale pentru ameninţare. Salvamarii acuză că unul dintre clujeni i-au ameninţat cu o armă albă.

La data de 7 iulie, poliţiştii din Costineşti au fost sesizaţi prin plângere de către cei doi turişti clujeni cu privire la faptul că în timp ce se aflau pe plajă au fost agresaţi de mai multe persoane necunoscute, unele dintre acestea fiind salvamari.

În faţa poliţiştilor, tinerii au relatat faptul că incidentul a avut la bază depăşirea zonei de siguranţă din apa Mării Negre, dincolo de linia balizelor, fapt pentru care salvamarii le-au solicitat revenirea la mal. 


Salvamarii care i-au agresat pe tinerii clujeni sunt din Costineşti, respectiv Valu lui Traian.

În faţa poliţiştilor, cei doi clujeni i-au recunoscut pe salvamari.


De asemenea, salvamarii au formulat la rândul lor plângeri penale pentru ameninţare. Salvamarii spun că au fost ameninţaţi cu o armă albă, armă ce a fost ridicată de oamenii legii pentru cercetări.

Poliţiştii din Costineşti cercetează cazul sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri şi alte violenţe, ameninţare şi portul fără drept de obiecte periculoase.


Citeşte şi: Concediu de coşmar pentru mai mulţi tineri din Cluj-Napoca. Pentru că au vrut să se relaxeze departe de ţărm au stârnit furia salvamarilor care au venit după ei, le-au dezumflat salteaua şi i-au luat la bătaie FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter