Actualitate

GALERIE FOTO „Căldură mare, mon cher!”

Ieși din casă în speranța că te vei răcori, dar ce să vezi? Sunt în jur de 30 de grade și dacă tot ai ieșit trebuie să găsești cumva o soluție să faci față căldurii. Însă, căldura nu le dă prea mari bătăi de cap clujenilor. Aceștia găsesc tot felul de metode pentru a se relaxa chiar și în zilele toride de vară.

Indiferent de vârstă, poți să găsești fără probleme ceva care să te facă să uiți de căldură și să te simți bine. Există pentru fiecare om o modalitate relaxantă de a-și petrece timpul liber.

Tinerii preferă să își pună un hamac printre copaci, să stea la umbră pe o pătură sau să se plimbe cu bicicletele. Mai nou, pot alege și bicicletele electrice care îi scutesc de un efort în plus. Părinții își plimbă copii prin parc sau se joacă cu ei, iar bunicii preferă să se odihnească pe o bancă, să povestească și să își urmărească nepoții îndeaproape.


Până și cei mici găsesc metode bune să se răcorească, dar în același timp să se și distreze. Una dintre modalități este să alerge și să se joace printre jeturile de apă ale fântânilor arteziene din centrul orașului.

Cei care aleg să se plimbe prin Parcul Central se pot îndulci cu vată de zahăr, bomboane, turtă dulce sau chiar clătite. Bineînțeles că înghețata este nelipsită. Cum ar fi vara fără înghețată? De asemenea, există o gamă variată de produse băuturi răcoritoare perfecte pentru hidratare în zilele în care se înregistrează temperaturi foarte ridicate, fresh-uri, limonadă etc.


Chiar dacă la început regreți că ai ieșit din casă pe caniculă, în final îți dai seama că poți face multe lucruri care să îți distragă atenția de la căldură și te pot face să ai o zi plăcută și relaxantă.

Articol scris de Cosmina Măcicășan, studentă la Jurnalism, FSPAC-UBB, anul III


Fotografii relizate tot de Cosmina Măcicășan

 

abonare newsletter