Actualitate

Accesul auto ar putea fi restricționat în zona Parcului Central

Pe trotuarul dinspre Parcul Central, de pe strada George Coșbuc, între intersecția cu Aleea Stadion și Splaiul Independenței vor fi montați stâlpișori pentru a împiedica șoferii să mai parcheze.

Accesul auto ar putea fi restricționat în zona Parcului Central Accesul auto ar putea fi restricționat în zona Parcului Central

Pentru trotuarul vestic, Primăria Cluj-Napoca nu a decis încă ce va face. Montarea stâlpișorilor se va face ca urmare a unei solicitări a consilierului PNL, Ioan Bîldea. Acesta a solicitat Primăriei Cluj-Napoca și posibilitatea restricționării circulației  în week-end, în zona Parcului Central.

“Vă rog să analizați posibilitatea ca, la sfârșit de săptămână (sâmbăta și duminica), în intervalul orar 12.00-22.00, să se restricționeze circulația auto (exceptând autobuzele CTP) pe Aleea Stadion și strada George Coșbuc (tronsonul cuprins între Strada Cardinal Iuliu Hossu și Splaiul Independenței). Fac această solicitare deoarece la sfârșit de săptămână, Parcul Central „Simion Bărnuțiu” este supraaglomerat, iar traficul, atât cel auto cât și cel pietonal, blochează zona. Pietonii nu pot folosi trotuarele pentru că sunt pline de mașini parcate neregulamentar, iar traversarea străzii George Coșbuc din Parcul Central „Simion Bărnuțiu” spre spațiul de joacă de lângă Cluj Arena este dificilă”, a precizat Bîldea, în solicitare.

abonare newsletter