Actualitate

Editorialist cu porniri de ciomăgar!

În urma articolului despre nunta la care Rareș Bogdan l-a nășit pe Florin Muntean Jr., asociatul realizatorului tv, Octavian Hoandră, l-a amenințat telefonic pe directorul general al cotidianului Monitorul de Cluj.

Hoandră i-a reproșat lui Sorin Stanislav (într-o convorbire telefonică înregistrată la ora 9:46) că „văd că vă interesează ce facem noi” și l-a avertizat „nu am avut vreme, dar ne ocupăm noi de voi”! La întrebarea, legitimă, a directorului Monitorul dacă aceste cuvinte sunt o amenințare, Hoandră a răspuns, întocmai ca un mafiot, repetând fraza: „suntem ocupați, dar ne ocupăm noi de voi”.

Ne întrebăm dacă Octavian Hoandră a sunat la fel de urzicat și la Evenimentul Zilei, România Liberă, Times New Roman sau Cronica Cârcotașilor, care și ele au relatat despre eveniment?


Oare ar fi folosit aceleași cuvinte sau ne bucurăm noi de un tratament aparte?

Oare se referă „editorialistul” Hoandră la o corecție fizică, așa cum sugerează tonul? Sau ne pregătește articole de can-can, așa cum avea obiceiul numitul Hoandră Vasilică Octavian când era șef la Ziua de Ardeal?


Când folosește pluralul seniorial „noi”, vorbește și în numele lui Rareș Bogdan? Sau în numele vreunei instituții, poate una dintre cele conduse de Klaus Iohannis sau Eduard Hellvig, cu care îi place să se laude că se bate pe burtă? Sau doar e foarte plin de el și nu-și mai încape în persoana întâia singular?

Octavian Hoandră uită cum a venit cu căciula-n mână - în perioada în care a fost consilier al șefului Institutului Cultural Român, omniprezentul editorialist al ziarului Ziua de Cluj, Andrei Marga – să ne roage să nu îi „lăsăm” pe reporterii ziarului să scrie despre studiile sale. Sau cum s-a supărat ca văcarul pe sat când Trend Communication (unde este asociat cu Rareș Bogdan) a pierdut o licitație pentru că Monitorul și-ar fi „permis” să dea un preț mai mic unei agenții concurente...


Conducerea cotidianului Monitorul de Cluj este decisă să sesizeze instituțiile competente ale statului pentru amenințare și șantaj în cazul în care Octavian Hoandră va continua presiunile și aluziile mafiote.

Ultimele Stiri
abonare newsletter