Actualitate

Aproape 100 de clujeni au protestat față de tăierile ilegale de păduri – GALERIE FOTO

Aproape o sută de persoane au participat sâmbătă, 16 mai, la Cluj-Napoca la un miting față de defrișare pădurilor.

UPDATE: Vremea urâtă i-a ținut în casă pe clujeni, iar din cele peste 1000 de persoane care și-au anunțat prezența la protestul de sâmbătă au venit aproape o sută. 

-------------------------------------------------------------------


„Sâmbătă 16 mai vă rugăm să veniți cu mesaje de suport pentru Protejarea Pădurilor României. pancarte, bannere, desene și orice mijloace creative utile cauzei. a se evita însemne care nu au legătură cu tema manifestării. mulțumim pentru înțelegere și implicare”, spune o clujeancă.

Până în acest moment peste 1000 de persoane și-au confirmat prezența la protest. Protestul va avea loc în Piața Unirii începând cu ora 16:00. 


Peste 1000 de persoane au participat sâmbăta trecută, 9 mai, la Cluj-Napoca, la un protest faţă de defrişarea pădurilor, scandând „Romsilva, hoţie, cu Holzindustrie în cărdăşie” sau „Moţii se luptă cu hoţii” şi criticându-l pe preşedintele Klaus Iohannis pentru că a trimis Codul Silvic spre reexaminare în Parlament. Participanţii au blocat complet traficul rutier pe Bulevardul 21 Decembrie şi în Piaţa Mărăşti.

Citește și: Mii de persoane au protestat faţă de tăierile ilegale de păduri. Mesaj către politicieni: „Milioane de dolari au ajuns doar la tâlhari”. Printre manifestanţi, soţia primarului Boc


Citește și: Deputaţii din comisiile juridică, de agricultură şi mediu au respins reexaminarea Codului silvic

Citește și: Protest împotriva defrişării pădurilor, la Cluj

abonare newsletter