Actualitate

Locuitorii din Țaga au ieșit în stradă pentru condițiile ”europene” ale drumului

Locuitorii câtorva comune străbătute de drumul județean 109C, cunoscut și sub denumirea de „drumul groazei”, au ieșit luni la prânz în stradă pentru a protesta față de starea jalnică a carosabilului.

Sătui de promisiunile numeroase făcute de către reprezentanții Consiliului Județean Cluj, promisiuni neonorate nici până azi, oamenii n-au mai rezistat și au ieșit în stradă.

Potrivit site-ului Someșeanul.ro, aproximativ 200 de persoane au blocat azi drumul cu pricina ca o măsură de protest față de întârzierea reabilitării DJ 109C , a cărui asfaltare trebuia finalizată în acest an.


Peste 10.000 de oameni trec pe acest drum, unii chiar zilnic, însă deși plătesc taxe și impozite ca orice alt locuitor al județului Cluj, nu se bucură de aceleași condiții ”europene”.

La protestul de azi de la Țaga au participat și primarii și viceprimarii din Țaga și din comunele Fizeșu Gherlii, Sântioana, Țaga, Geaca și Cămărașu, tocmai acele comune străbătute de ”drumul groazei”.


Reprezentantul Consiliului Județean la acest protest, Mihai Seplecan, a promis că într-o săptămână vor demara lucrările de reabilitare și asfaltare pe întreg tronsonul, spunând că au fost deja semnate contractele pentru aceste lucrări de către Regia Autonomă de Administrare a Domeniului Public și Privat (RAADPP) a Județului Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter