Actualitate

Gigi Becali a fost eliberat condiţionat

Patronul FC Steaua, Gigi Becali, a fost eliberat condiţionat din Penitenciarul Poarta Albă, după ce a executat o treime din pedeapsa de trei ani şi şase luni de închisoare, decizia fiind luată, vineri, de Tribunalul Constanţa, care a respins contestaţia procurorilor DNA.

Gigi Becali a ieşit din Penitenciarul Poarta Albă în jurul orei 14.00, el fiind eliberat condiţionat.

”Prima dată şi prima dată vreau să împlinesc dreptatea Domnului, să mă împac cu toţi oamenii pe care i-am supărat şi să mă ierte toţi, jurnalişti pe care i-am jignit, din viaţa publică politicieni, judecători, procurori, orice om pe care eu l-am supărat cu cel mai mic lucru. Eu nu mai pot să doresc răul la cineva, pentru că eu la rugăciune mă rog şi pentru duşmani. Atunci ar însemna că-l mint pe Dumnezeu. Omul are în adâncul sufletului o mică răutate, încerc să-mi înving şi răutatea aia, pentru că sunt unele persoane care mi-au făcut rău, dar eu le cer iertare şi la ăia care mi-au făcut rău, dacă eu am greşit cu ceva”, a spus Becali.


Întrebat dacă îl iartă şi pe Traian Băsescu, finanţatorul Stelei a spus: ”Am greşit şi eu faţă de el, îl atacam toată ziua. Cum să-l ataci pe preşedintele ţării? În Sfânta Scriptură spune că Sfântul Apostol Pavel a trăit în vremea lui Nero, cel mai sângeros rege, un cuvânt nu a spus niciodată rău despre Nero, şi eu cine eram, atacam preşedintele ţării. Vina lui, ce a făcut mai departe, nu trebuia să facă”.

Magistraţii Tribunalului Constanţa au respins, vineri, contestaţia DNA la decizia Judecătoriei Medgidia de eliberare condiţionată a lui Gigi Becali, astfel că omul de afaceri urmează să fie eliberat din Penitenciarul Poarta Albă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter