Actualitate

Doi oameni de afaceri sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală de aproximativ 13.000

Doi patroni sunt cercetaţi pentru evaziune fiscală, comisă prin stopaj la sursă. Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin faptele celor doi este de aproximatov 13.000 de lei.

Poliţiştii de la IPJ Cluj cercetează doi bărbaţi, de 37 şi 48 de ani, din municipiul Sfântu Gheorghe şi din oraşul Huedin, pentru evaziune fiscală.

Cei doi, unul în calitate de administrator al unei firme din Huedin, iar cel de al doilea al unei firme din Cluj-Napoca, ar fi reţinut de la angajaţi şi nu ar fi virat către bugetul de stat, în termenul legal, impozitele aferente veniturilor obţinute din drepturile salariale şi contribuţiile pentru sănătate, şomaj şi pensie.


„Prin faptele sale, bărbatul de 37 de ani ar fi creat un prejudiciu de aproximativ 5.500 de lei, iar cel de 48 de ani ar fi produs o pagubă de peste 7.000 de lei. Poliţiştii continuă cercetările în cauză pentru documentarea şi probarea întregii activităţi infracţionale, precum şi pentru recuperarea prejudiciilor create”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter