Actualitate

În cel mai STRICT SECRET, politicienii clujeni NEGOCIAZĂ viitorul șef al județului: OLELEU!

Buda și Nicoară au bătut palma cu PSD. Ioan Oleleu va fi noul președinte al Consiliului Județean Cluj.

Disensiunile din interiorul noului PNL nu sunt o noutate, iar reprezentanții celor două tabere - liberalii din vechiul PNL și democrat-liberalii din PDL - nu reușesc de 6 luni să ajungă la un consens în privința desemnării unui președinte la Consiliul Județean Cluj.

Liderii celor două jumătăți de PNL, Buda și Nicoară, au ajuns la concluzia că nu pot ajunge la o înțelegere și - după multe negocieri discrete, în doi, în trei și în alte formule - au căzut la pace. Pentru că liberalii nu se împacă deloc cu ideea unui președinte pedelist la CJ, iar democrat-liberalii nu ar putea accepta un penelist, iar niciunii, nici ceilalți n-ar înghiți un PMP-ist, singura soluție pare să fie un om din afara partidului. Iar apetitul pentru trădare al UDMR i-a determinat iute să renunțe la susținerea lui Vakar.


Zilele trecute, la un restaurant din afara orașului, au bătut palma cu... Ioan Oleleu.

PSD-istul este nemulțumit de lipsa de susținere din partea propriului partid și spune că guvernarea nu i-a adus decât DNA-ul pe cap. Mai mult, colaborarea bună cu PNL din perioada USL nu a dat-o uitării și chiar i-a reamintit lui Nicoară cât de bine au negociat în repetate rânduri pe la spatele democrat-liberalilor, spre surpriza lui Buda.


Decizia luată de cei trei va fi pusă în aplicare cât de curând. Primul pas va fi demisia lui Oleleu din PSD, al doilea îndepărtarea lui Vakar din funcția de vicepreședinte cu atribuțiuni de președinte interimar, iar al treilea susținerea actualului vicepreședinte pentru șefia CJ. Ulterior, Oleleu va fi susținut de PNL pentru alegerile anticipate pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj, pe care Ponta a și anunțat că le va declanșa imediat ce va avea dovada că înțelegerea dintre PNL și Oleleu este funcțională.

*Această ştire este un PAMFLET și este valabilă doar astăzi, 1 aprilie 2015, ziua păcălelilor. Îi asigurăm pe cititori că niciunul dintre politicienii din fotografie nu a suferit din cauza acestei glume. Poate doar o fractură de orgoliu în cazul în care nu au simțul umorului.


Pentru că nu dorim să inducem pe nimeni în eroare, precizăm că ȘTIREA A FOST ÎN TOTALITATE INVENTATĂ PENTRU EDIȚIA DIN 1 APRILIE, ZIUA PĂCĂLELILOR și, chiar dacă unele elemente sunt reale, scenariul amintit nu există decât în mintea pusă pe șotii a autorului.

Dar, pentru că orice glumă bună are și o măsură, îi anunțăm pe cititorii noștri că FOTOGRAFIA ESTE UN TRUCAJ al redacției și, dacă priviți cu atenție colțul din stânga jos, veți observa că personajul se uită exact la litera (T), care marchează acest lucru.

Ultimele Stiri
abonare newsletter