Actualitate

Anchetă la o şcoală din Cluj. Un elev îl acuză pe profesorul de sport că l-a lovit cu capul în frunte

Incidentul ar fi avut loc la şcoala primară din Viişoara. Cazul a intrat în atenţia Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj.

Elevul în vârstă de 14 ani din clasa a VIII din Viișora, spune că a fost lovit cu brutalitate de profesorul de sport, informează TurdaNews.ro.

Băiatul afirmă că a ieșit pe poarta școlii şi l-a lovit din greșeală pe profesorul de sport. Potrivit declarațiilor elevului, profesorul l-ar fi lovit cu capul în frunte. Părinții copilului au depus plângere atât la postul local de Poliție, cât și la conducerea școlii și Inspectoratul Școlar Județean.


„S-a întâmplat în pauza de la ora 13:00. Am dat să ies din clasă în curtea şcolii, când l-am lovit din greşeală cu uşa pe profesorul de sport. M-a prins tare cu mâinile şi m-a lovit puternic cu capul în frunte”, a spus elevul în vârstă de 14 ani.

„La data de 5 martie la postul de poliţie comunal Viişoara a fost depusă o plângere penală pentru lovire şi alte violenţe", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Simona Vîrci.


Tatăl băiatului, spune că, imediat ce a aflat de incident, s-a deplasat la Postul de Poliţie din Viişoara, unde a făcut o plângere împotriva profesorului de sport. Şeful de post a fost cel care a şi anunţat, ulterior, ISJ Cluj de producerea evenimentului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter