Actualitate

Concert simfonic în primă audiție, la Filarmonica din Cluj, de mărțișor

Filarmonica de Stat Transilvania oferă iubitorilor muzicii clasice din Cluj-Napoca un prim mărţişor muzical, în această primăvară, sub forma unui concert simfonic susţinut de Orchestra Filarmonicii şi dirijat de maestrul olandez Theo Wolters. Concertul va avea loc vineri, 6 martie 2015, începând cu ora 19:00, pe scena Colegiului Academic.

Invitatul special al acestui concert este trompetistul Frits Damrow din Olanda.

Din programul serii fac parte în primă audiţie absolută, Uvertura din Regele moare după Eugen Ionescu, lucrare semnată de tânărul compozitor Dan Variu (membru al Corului Filarmonicii), Concertul pentru trompetă de Mieczlaw Weinberg şi Simfonia a X-a în mi minor de Dmitri Şostakovici.


Program:

(Abonament nr. 18)

Theo Wolters - dirijor (Olanda)


Frits Damrow - trompetă (Olanda)

Dan Variu - Uvertura din Regele moare, după Eugen Ionescu,  p.a.a.


Mieczslaw Weinberg - Concert pentru trompetă, op. 94

Dmitri Şostakovici - Simfonia a X-a în mi minor, op. 93


Biletele se pot cumpăra de la Agenţia de Bilete a Filarmonicii după următorul program: luni - miercuri între orele 10:00 – 14:00; marţi - joi între orele 12:00 – 18:00 şi vineri între orele 10:00 – 14:00 sau cu o oră înainte de concert, direct de la locaţia acestuia. Preţul unui bilet întreg este de 20 lei preţ întreg iar preţul unui bilet redus, pentru elevi, studenţi şi pensionari este de 10 lei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter