Actualitate

Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant în timp ce furau unelte electrice dintr-o hală din Apahida

Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant de poliţişti şi reţinuţi pentru 24 de ore pentru că au furat unelte electrice dintr-o hală din Apahida.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 10.000 lei, a fost recuperat în totalitate. La data de 15 februarie, în jurul orei 06:00, poliţiştii Apahida, au prins în flagrant doi bărbaţi, bănuiţi de furt calificat.

Cei doi, de 35 şi 39 de ani, au fost prinşi în timp ce furau bunuri dintr-o hală industrală din Apahida. În urma investigaţiilor efectuate de poliţişti au fost recuperate bunurile sustrase, o parte dintre acestea fiind descoperite în câmp, unde există suspiciuni că ar fi fost depozitate de cei doi.


„Partea vătămată a reclamat un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei, fiind sustrase mai multe unelte electrice (polizoare, motoare, etc.). Cei doi bărbaţi, din comuna Apahida, au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, iar instanţa competentă a luat măsura arestului la domiciliu”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

abonare newsletter