Actualitate

Şofer inconştient! S-a urcat beat la volan şi a provocat un accident mortal

Un accident rutier mortal a avut loc miercuri, 11 februarie, în Câmpa Turzii, în jurul orei 04:00, soldat cu decesul unui bărbat de 27 de ani şi rănirea altor trei persoane.

„Un bărbat de 27 de ani din Câmpia Turzii în timp ce conducea un autoturism pe strada Traian dinspre strada Nicolae Titulescu înspre Petru Maior din Câmpia Turzii, într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens.

În acest context a intrat în coliziune frontală cu un gard din beton care susţine terasamentul căii ferate.


Accidentul s-ar fi produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice, rezultatul testării conducătorului auto cu aparatul alcooltest fiind pozitiv.

În urma impactului a rezultat decesul unui pasager de 27 de ani din Câmpia Turzii care se afla pe bancheta din spate a maşinii. Se continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul şi luarea măsurilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Carmen Jucan.


Conducătorul auto şi alţi doi pasageri au fost răniţi, aceştia fiind transportaţi la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter