monitorulcj.ro Menu
Actualitate

La primăria Turda nu se fac reduceri de personal în pofida bugetului dezastruos pe 2015

Primarul turdean a informat presa locală despre situația dezastruoasă a bugetului pentru acest an, accentuând faptul că deși banii abia ajung pentru cheltuielile de funcționare nu se vor face reduceri de personal în cadrul primăriei și nici în cadrul serviciilor subordonate.

Întrebat dacă reducerea de personal nu poate fi o soluție, primarul Turzii a menționat că în acest moment Primăria funcționează cu 80 de locuri de muncă disponibile/neocupate. „Ce să mai reduc?!”, a spus primarul turdean.

Membrii comisiilor de specialitate ale Consiliului local vor dezbate, în perioada următoare, proiectul de buget al Turzii pentru anul în curs. Cu acea ocazie „vom vedea de unde putem reduce cheltuielile, pentru a asigura funcţionarea primăriei cel puţin în această primăvară” a adăugat Ştefănie.


Bugetul Turzii va fi în acest an de maxim 77,6 milioane lei (776 miliarde lei vechi), majoritatea banilor mergând pe cheltuieli de funcționalitate (anul trecut, cheltuielile de funcționare au necesitat 788 miliarde lei vechi, dintr-un buget total de 938 miliarde lei vechi, din care s-a realizat efectiv 863 miliarde lei vechi).