Actualitate

Piesa de teatru Iona revine la Salina Turda

Producția Teatrului Sala Mică din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Salina Turda, piesa Iona, după Marin Sorecu, se rejoacă în mina de sare de la Turda și în acest an. Piesa va fi pusă în scenă în zilele de 31 ianuarie și 1 februarie 2015 de la ora 18:00 la Salina Turda (intrarea de pe Aleea Durgau, nr. 7).

„Spectatorii din Cluj se pot deplasa cu autocarul (Cluj - Salina Turda și retur), costul transportului este de 14 RON (dus-întors).  Când rezervați biletul, anunțați, vă rog, și rezervarea locului în autocar. Autocarul va pleca spre Salina la ora 17.00, de la Teatrul Național Cluj-Napoca - intrarea actorilor (în spatele teatrului)” informează organizatorii.

Spectacolul „Iona” s-a născut în urma întâlnirii dintre un text excepţional, creaţie a celebrului scriitor Marin Sorescu, şi un spaţiu inedit, lacul de sare, din adâncul Salinei Turda. Producţia Teatrului Sala Mică în parteneriat cu Salina Turda, este un proiect cultural inedit şi a avut ca obiectiv principal, crearea unei forme estetice cu un mesaj puternic, în contextul cultural clujean, prin explorarea şi exploatarea unui spaţiu turistic, care devine un cadru perfect pentru un text excepţional al darmaturgiei româneşti.


Regizoarea Mihaela Panainte a devenit cunoscută în spațiul teatral ca animator al Teatrului "Sala Mică", dar și pentru montarea piesei "Scaunele", de Eugen Ionesco, la Fabrica de Scaune "Antares", din Cluj-Napoca. Actorul Vidamski Florin a jucat in teatrele din Cluj-Napoca, Târgu Mureșși Sfântu Gheorghe. A avut roluri în spectacole regizate de Radu Afrim, între care și "Trei surori".

Prețul unui bilet este de 40 ron pentru adulți și de 20 de ron pentru elevi, studenți și pensionari.  Rezervări pentru bilete se pot face la numărul de telefon 0364 260 940 (intre orele 9.00 - 17.00) sau 0748827432 sau pe site-ul biletmaster.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter