Actualitate

Eugen Vereş, directorul companiei de salubritate Brantner Vereş a fost condus pe ultimul drum - FOTO

Sute de persoane au participat, duminică, în cimitirul central la înmormântarea lui Eugen Vereş, administratorul Salprest Rampa, firma care se ocupă de administrarea rampei de gunoi de la Pata Rât şi directorul firmei de salubritate Brantner Vereş.

Politicieni, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene, angajaţi ai lui Eugen Vereş şi rromi de la Pata Rât au fost prezenţi la înmormântarea care a avut loc duminică, la ora 13.00 în Cimitirul Central.

Printre cei care l-au condus pe ultimul drum pe directorul companiei de salubritate Brantner Vereş au fost: primarul Emil Boc, viceprimarul Gheorghe Şurubaru, fostul ministru Aurelia Cristea, prefectul Gheorghe Vuşcan, senatorul Alin Tişe, co-preşedintele PNL Cluj Marius Nicoară, fostul vicpreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj Radu Bica, directorul de investiţii din cadrul Consiliului Judeţean Cluj Mariana Raţiu, şeful Poliţiei municipiului Cluj-Napoca Marcel Bonţidean, actorul Dorel Vişan.


Slujba a fost oficiată de un sobor de preoţi.

Eugen Vereş a murit în 1 ianuarie, într-un spital din Cluj. Apropiaţii săi au spus că suferea de cancer la gât de doi ani şi nu a putut fi operat, iar tratamentul nu a dat rezultate.


În ziua morţii omului de afaceri, senatorul Alin Tişe a postat pe Facebook un mesaj emoţionant despre Eugen Vereş, un om care i-a ajutat pe toţi cei care i-au trecut pragul. “Se spune ca oamenii buni sunt cei care pleacă repede dintre noi în ceruri la Dumnezeu. Acolo sus într-o stea ne așteaptă şi pe noi. Azi am pierdut un OM care pentru mine a însemnat enorm. Pe care l-am cunoscut încă din copilărie. A fost un părinte, un prieten, un sprijin, un om care m-a iubit şi pe care l-am iubit enorm. Un OM care i-a ajutat pe toţi cei care i-au trecut pragul şi care a făcut multe pentru oraşul nostru şi pentru clujeni”, a scris senatorul clujean.

Ultimele Stiri
abonare newsletter