Actualitate

A murit șeful firmei de salubritate Brantner-Vereș. Cine va coduce firma după această dispariție?

Șeful firmei de salubritate Brantner-Vereș, Eugen Vereș, a murit după o grea și îndelungată suferință. Firma pe care o conducea a dominat Clujul în ultimii 24 de ani.

Eugen Vereș a decedat în dimineața zilei de 1 ianuarie. Moartea lui era una oarecum așteptată, acesta suferind de câțiva ani de cancer la gât, el neputând fi operat iar tratamentul l-a care a fost supus ne având nici un efect. În urma acestei dispariții rămân fără răspuns multe întrebări legate de viitorul Clujului în ceea ce privește rampa de depozitare a gunoaielor, dar și legate de viitorul companiei.

Potrivit ziardecluj.ro, cel mai probabil nume care îi va urma lui Vereș, la conducerea firmei Brantner-Vereș, este fiica sa, Alunta Moldovan, care ar urma să preia funcția de director general, ea urmând a fi secondată de fratele ei, foarte bine pregătit din punct de vedere profesional pe partea de reciclare selectivă. În companie, mai există un om de bază, acum administrator al societații pe acțiuni, Flavia Bruchental, cea care l-a secondat la fel de discret pe Vereș în ultimii 23 de ani.


Politicianul clujean PNL, Alin Tișe, unul dintre cei care au avut de-a lungul timpului contact cu șeful firmei Brantner-Vereș, Eugen Vereș, a postat un mesaj, pe o rețea de socializare, în care regretă această dispariție. „Se spune că oamenii buni sunt cei care pleacă repede dintre noi în ceruri la Dumnezeu. Azi am pierdut un om care pentru mine a însemnat enorm. Pe care l-am cunoscut încă din copilărie. A fost un părinte, un prieten, un sprijin, un om care m-a iubit și pe care l-am iubit enorm, un om care i-a ajutat pe toți cei care i-au trecut pragul și care a făcut multe pentru orașul nostru și pentru clujeni. Cu ajutorul lui am reușit să termin facultatea de drept și să câștig primii bani muncind încă din facultate. Fără ajutorul lui în momentele dificile ale vieții mele nu aș fi ajuns aici. Ii voi fi veșnic recunoscător. Regretul meu este fără margini. Sunt alături de familia lui îndurerată și de toți cei mulți care l-au cunoscut și apreciat”, a postat Alin Tișe pe rețeaua de socializare.

Înmormântarea va avea loc în această duminică.

abonare newsletter